Friday, September 21, 2012

Hello to Everyone!

Merhabalar,

Bir haftayı anlamadan geride bıraktık ve şunu söylemeliyim ki tüm çocuklarım harika! Onlarla yapabileceğimiz şeyleri düşündükçe heyecanlanıyorum. Peki bu bir hafta boyunca ne yaptık?

1. İlk önce Incredible English kitabımızın kitap ayraçlarını yaptık, bu kitap ayraçlarını ayrıca birer büyüteç olarak kullanacağız.
2. Harflerin İngilizce'de nasıl okunduğunu yani ingilizce alfabemizi öğrendik. Öğrendiklerimizi pekiştirmek için de aşağıdaki linkteki şarkımızı öğrendik.
http://www.youtube.com/watch?v=6kGKYSi35zQ

3. Geçen yıl kullandıkları Incredible English 1 kitabındaki karakterleri hatırladık ve Incredible English 2 kitabında yer alan yeni karakterimizle tanıştık.

4. Bugün günleri öğrendik ve öğrendiğimizi pekiştirmek için sınıfta bir şarkı dinledik. Şarkıyı söylemeye çalıştık ama biraz tekrara ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. O yüzden hafta sonunda şarkıyı tekrar edebilecekleri linki size yolluyorum.
http://elt.oup.com/student/incredibleenglish/level2/songsandchants_02/songsandchants_02_01/singalong_unit01song1?cc=tr&selLanguage=en

Bu şarkının karaoke versiyonu yani sadece müziğinin olduğu sözlerinin olmadığı versiyonu ise şurada:
http://elt.oup.com/student/incredibleenglish/level2/songsandchants_02/songsandchants_02_01/singalong_unit01karaoke1?cc=tr&selLanguage=en

İlk önce birinci linkten tekrar edip, sonrasında ikinci gönderdiğim linkten kendileri söyleyebilirler.

Bir sonraki yazımda ise, günleri tekrar edebilecekleri oyunlar/aktiviteler göndereceğim.


No comments:

Post a Comment