Thursday, October 4, 2012

Berlin, Wroclaw,Krzyzowa and Gorlitz! I can't wait!:)

Merhabalar!

Türkiye'den göndermiş olacağım son post bu... Bu siteye öğrencilerim de baktığı için, buralarda olmadıgım günlerde de neler yaptıgımı paylaşacagım sizlerle... Eminim ki merak edecektir çocuklarım:) Bu bizim birlikte geçireceğimiz bir yılın günlüğü ve bu günlüğümüzü aslında tek taraflı kullanmayı pek düşünmüyorum...Hazır olun çünkü Türkiye'ye döndüğümde sizler de çocuklarım da bu blogun sahibi olacak:)

Peki bugün dersimizde neler yaptık hemen anlatmaya başlayayım.
Incredible English kitabımızın öğrenci kitabının 6. sayfasındaki iki alıştırmayı yaptık. Sayıları tekrar ettik ve daha edeceğiz de...

Ödev olarak ise eve iki kagıt gönderdim. Birisi picture cards diğeri ise word cards...Birinde resimler diğerinde ise kelimeler var. Çocuklarım bu iki kagıttaki kelimeleri ve resimleri kesecekler. Sonra ise defterlerine kelime ve resimleri doğru bir şekilde eşleştirip yapıştıracaklar. En son olarak da resimleri boyayacaklar...Bu ödev pazartesi günü getirilecek...

Haftasonu ödevi olarak, hazırlık yapmam gerektiğinden henüz aktivite araştırmaya fırsatım olmadı. Ancak Berlin'e gidip yerleştikten ve internet bulduktan sonra hemen araştırıp sayılarla ilgili aktiviteler göndereceğim.

Bu sürede eğer karşılaştıgınız bir aksilik söz konusu olursa lütfen beni dgdokurlar@gmail.com adresine mail atarak bilgilendiriniz.

Not: 2/C sınıfı öğrencilerim defterlerini eve götürmüşler öğretmenimizden bugün öğrendim...Evdeki defterlerden kareli ve kalın olan defter ingilizce defteri olacak..Lütfen isimlerini ve ders ismini defterin üzerine yazsınlar ve yarın okula getirsinler...Çünkü Burcu öğretmenimiz onlara bazı yazılar yazdırabilir.  Tabiki haftasonu eve getirmeyi unutmasınlar çünkü yukarıda bahsettigim ödevi defterlerine yapacaklar.

Saygılarımla
İngilizce Öğretmeni Dilara G. Dokurlar

No comments:

Post a Comment