Thursday, October 18, 2012

It's Time!


Good morning

Yıldız Savaşçıları'mın ilk quizleri çok yakında! Incredible English 2 kitabımızın birinci ünitesi olan Let's Make Friends 'de öğrendiğimiz bilgilerimizi sınayacağımız ilk quiz "pazartesi günü" yapılacak. Konular ise, günler, karakterlerimizin isimleri ve sayılar olacak. Sayılar ise yaş sorma ve yaşını söyleme cümle yapısıyla birlikte karşılarına çıkacak. 

Ayrıca bayram tatilinde birinci ünitemizi tekrar edebilecekleri iki çalışma kağıdı göndereceğim çocuklarımla birlikte. Bunlardan biri öğrendiğimiz kelimelerin ve şarkıların sözlerinin yazdığı, diğeri ise kendilerini sınayacakları bir çalışma kağıdı olacak. Lütfen iki kağıdı da özenle ve dikkatle yaptıklarından emin olalım ve okula göndermeden önce sizlere ödevlerini göstersinler ve bittiğine dair sizlerin attığı bir imza ile bana gönderiniz.

Birinci çalışma kağıdında yer alan şarkı sözlerinden bahsettim az önce. O şarkıları dinleyebilecekleri internet sitesinin linkini ve haftasonu aktivitelerini sizlere en geç yarın sabah göndereceğim sizlere...

Saygılarımla:)




No comments:

Post a Comment